Advertising  FreeArticlesOnly » Misc » Auto popravak klima uređaja


  Auto popravak klima uređaja

  klime podgorica

  I have worked on auto air conditioning restore for years and that i get a lot of questions despatched in from my readers each month.

  Pin Air Conditioner Drain Pump on PinterestYour auto aircon system is made up of many particular person elements -  compressor, enlargement valve, receiver/drier, accumulator, AC lines, condensor and pressure sensor.

  To troubleshoot, repair and maintain your vehicle, you'll need diagnostic and restore information that's particular to your car or truck. For this I personally use and suggest ALLDATAdiy. With full manuals for over 30,000 vehicles on-line, you'll find an actual match for your car's 12 months, make and mannequin.

  Besides being cheaper than a manufacturing facility handbook, they also provide step-by-step repair instructions and detailed diagrams beyond what is present in most printed manuals. Click here for a sample of their diagnostic and restore data.

  Answers to Your Auto Air Conditioning Issues

  Naći ćete moje odgovore na većinu pitanja o ispravkama AC koje dobijam od mojih gostiju ispod. Oni će pružiti pomoć da dijagnostikuju probleme koji se mogu iskoristiti zajedno sa sistemom za klimatizaciju i utvrditi koji dijelovi su neispravni.

  Ako nastavite da imate bilo kakve nerešene probleme sa automobile ili pitanja, možete pitati auto mehaničara na mreži. Za kvalifikovane odgovore naročito za vaš automobil i model, volim da preporučim JustAnswer Car. Imaju veliki broj sertifikovanih mehaničara da odgovore na vaša pitanja za malu naknadu i čak možete besplatno pregledati svoje odgovore drugim korisnicima.

  Kompresor kompresora klima uređaja

  Moj kompresor A / C je izgoreo. Šta preporučujete da sam se promenio? Sve komade od kompresora i otvora cevi sam dobio na čitav sistem. (1999 Chevy Silverado 2500)

  Odgovor: Hvala što ste dijelili svoj automatski klima uređaj. Na minimumu predlažem da se kompresor, cijev za otvore i akumulator zamene i kada je to završeno, ceo sistem mora biti ispražnjen.

  S obzirom da je stari kompresor bio neispravan, verovatno će ići na to da svaki sistem otpada kroz sistem AC. Zbog toga neki pojedinci kažu da samo treba da promenite sve. Ako se ovo oštećenje povuče u potpuno novi kompresor, to može prouzrokovati neuspjeh. Pronašao sam da ispiranje sistema funkcioniše efikasno za uklanjanje ostataka.

  Neophodno je koristiti mehaničara koji je iskusio auto popravke klima uređaja, zbog čega je teško dobiti sve stvari.

  Jedna druga stvar koju možete da uradite je da li ih instaliraju inline filter kao mjeru predostrožnosti, kako biste bili sigurni da ništa ne dođe do vašeg novog kompresora. Auto klima sistemi su veoma osetljivi na ostatke.

  Klatna spojnica klatna

  1997 Ford F-a stotinu i pedeset 4.6L. Kvačilo vazduha A / C klizava stvarno nezdravo i počinje da puši. Da li je problem kvačilo ili nešto drugo što ga uzrokuje? Hvala na pomoći, Ray.

  Odgovor: Postoji nekoliko stvari koje mogu izazvati ovaj problem automatskog klimatiziranja. Primarna stvar koja bi mogla da izazove jeste greška. Ako je kvačilo kompresora jednostavno istrošeno, to bi zapravo moglo dovesti do gnječenja.

  Takođe je moguće postići nizak napon na kvačilo, što možda dovodi do toga da se ne može potpuno uklopiti ili isključiti. Može doći do prekida napona ili različitog ožičenja ožičenja koje bi to moglo nanijeti.

  Vi AC sistem može imati veoma visok pritisak i aktivirati kvačilo AC za klizanje. Ovo ne ide kao rezultat većine AC sistema imaju prekomerne prekidače za isključivanje pritiska kako bi to sprečili, ali to je svakako izvodljivo.

  Ovo su u suštini najverovatnije uzroci problema sa vašim auto klima uređajem. To je nešto što bi trebalo odmah popraviti, jer bi to moglo izazvati skupu štetu za komponente vašeg sistema.

  A / C duva vazduh ispod napojnog ubrzanja

  Zdravo, imam Ford Ranger, V6, četvorostruki Automatizovan, A / C. Kada idem po brdima ili ispod teškog ubrzanja, A / C počinje da puca na zapaljivi vazduh. Počinje da se ohladi oko 1-2 minuta nakon što se postigne ubrzavanje. Šta je to!

  Odgovor: Zdravo, RC. Ono što možda opisujete je potpuno normalno i nema potrebe za popravkom auto klima uređaja. Ovo je tehnika koja računar koristi da bi vaš kamion imao dosta snage kada se kreće po brdima ili kada se plove. AC sistem pokreće puno energije kako bi računar isključio AC tokom ovih vremena.

  A / C usisava vazduh ispod gornjih uslova

  1. Zašto moj a / c izdužava vazduh?... za prethodnu godinu ili dve, morao sam da stavim moj / a na punu eksploziju da bi izdužio hladni vazduh i ostao dalje, sve vreme sam morao da spustim dugme da bi izduvao vazduh od a / c jedinicu jer je raznovrstan osjetljiv i sam će ga zameniti da izduše vazduh sa strane.

  Samo u poslednje vreme, baš kao i prethodna dva dana, primetio sam da je isključio vrući vazduh čak i sa dugmetom da izduše vazduh iz unutrašnje jedinice, a ne iz faseta.

  Šta mogu da uradim?.... Da li pretpostavljate da će plasiranje u Freon razjasniti problem? FYI: Ja sam žena, tako mi je žao ako su pitanja nejasna ili nemaju smisla da stvarno ne znam o automobilima. (2003 Chevy Malibu)

  Odgovor: Hvala što ste poslali svoje pitanje. Velika većina pitanja koju dobijam su od žena i to je jedna od glavnih razloga zbog kojih sam kreirao ovu web stranicu, tako da se ne osećam opasno što nemam razne podatke o automobilu. Možda ćete raditi odgovarajuću stvar pokušavajući da saznate o vašem automobilu!

  Iz nacrta je teško obavijestiti šta se može desiti. Osećam da je skoro definitivno okidač vašeg automatskog klima uređaja verovatno kontrolna jedinica. Ovo je polovina koja ima sve tipke i prekidače.

  Jedini način da se u suštini zna je da odnesete automobil u mehaničar da ga dijagnostikuje. Ovo možda nije ono što vam je trebalo čuti, međutim, s obzirom da sam mogao sam da testiram, ne postoji nikakvo sredstvo za mene da znam šta je tačno pitanje.

  Skoro definitivno nije problem sa malim rashladnim sredstvom, ali ako ga odnesete u popravku, videće šta je stres unutar vašeg AC sistema i koji će ih možda informirati ako je mali ili ne.

  2. Ja sam imao verifikaciju slobodnog vazduha na mom Maxima 1995. Bio sam upućen da je potpuno napunjen i mora da radi. Umesto toga pada izduženi vazduh. Čovek koga sam kupio od 6 meseci u prošlosti spomenuo sam da je lepo prošlo ljeto. Da li znate koji problem može biti.

  Odgovor: Postoji mnogo stvari koje mogu dovesti do toga da vaša klima uređaj ne radi. Nije mi moguće informisati koji od njih može biti problem za vašu automobilsku industriju bez dodatnih informacija.

  Najbolji savet koji imam za vas je da ga odnesete u posebnu prodavnicu. Možda postoji očigledno jedna stvar koja je pogrešna zajedno sa vašim auto klima sistemom. Ako stvarno ima dovoljno rashladnog sredstva onda ćete najverovatnije pogledati električnu grešku. Možda postoji neispravna promena ili jedna stvar koja ne dozvoljava pc da se uključi na kompresor.

  3. Ja sam Nissan Sentra 2005. godine. Moja klima uređaj je prestala da radi. Jedinica je duvao topli vazduh. Uzeo sam ga u prodavnicu za popravke, i dobio sam instrukcije da je sporno curenje i morao sam da promenim jedinicu.

  Klimatizacija je promenjena, i na početku je radila odlično. Zamjena je završena 2-27-2009. Uprkos tome, polako, jedinica je počela da pada vreliji vazduh. Ujutro je uprskalo hladan vazduh; na skali od 1 do 10, 6. krug. Ali do podneva i popodneva, kada se vozim kući sa posla, pukla je topli vazduh.

  Ujutro sam uzeo auto u radnju 7-10-2009. Definirao problem tehničaru. Klima je ispitivana, i savjetovao sam da su sve stvari korisne. Savetovao sam tehničaru da nije dobro. Odlučio je da dobije dobar Freon i ponovno napuni jedinicu. Izgovarajući, možda je došlo do vazdušnog džepa zbog čega uređaj ne radi ispravno.

  U spremištu za povratak jedinica je radila u redu. Vozio sam automobil u toku sledećeg dana, a još jednom klima uređaj je započeo duvanjem toplog vazduha. Nemam pojma šta da radim. Poslednji put kad sam bio tamo, mehaničar mi je dao utisak da sam trošio vrijeme i nisam znao o čemu sam govorio, a jedinica je bila u redu. Platio sam skoro 1100 dolara za potpuno novi klima uređaj za 2005. godinu, Nissan Sentra.

  Alternativna jedinica je radila ok oko 4 meseca. Ja sam van novca koji sam platio za novu jedinicu i jedinica ne treba da radi. Molim vas pomozite. Hvala ti. Janusz

  Odgovor: Ovo zvuči vrlo frustrirajuće! Popravak auto klima uređaja mora da završi prodavnica koja je uradila jedinstveni rad. Meni zvuči kao da ne žele da uzmu vreme da dijagnostikuju vaš auto klima problem.

  Ono što trebaju je da prvo potvrdite vašu žalbu. Moraju da voze vašu automobilsku industriju dok ne vide tačno o čemu govorite. Dok oni to rade, samo će biti ubodne u noći, pokušavajući da otkriju šta se dešava.

  Ako želite, razgovarajte sa rukovodiocem u prodavnici i podsetite ih da ste upravo potrošili 1100 $ da biste dobili pričvršćeni AC i nije fiksiran. Ako je ova trgovina vrijedna bilo šta, uzeti će vaš automobil, potvrditi vašu žalbu i vratiti je tačno. Ako oni nisu spremni da to učine, onda odnesite svoj automobil u posebnu prodavnicu i prijavite ovu osobu advokatu vaše države.

  A / C neće hladiti

  Moj auto u mom 1997 Ford F150 4.2 V6 jednostavno nije hlađen. Kada je AC uključen, ili vrućina, automobil se brzo kreće. Koristio sam neku vrstu mjerača koji dolaze sa freonskim konzervama da ispituju moj pritisak i smatraju Ok. Svako upravljanje može biti veoma cenjeno.

  Odgovor: Postoji mnogo problema koji mogu dovesti do toga da se vaš sistem ispravnosti ne može ispravno hladiti. Prva stvar koju ja volim da vam preporučim je da odnesete svoj kamion u prodavnicu za popravke kako biste ih provjerili.

  Ovi merači na malim konzervama su veliki otpor. Da biste znali mnogo o AC sistemu, morate znati pritiske i prekomerne strane sistema i niskog aspekta sistema i koliko često kvačilo biciklizuje (ako je to sistem za bicikliranje kvačila). Jednostavno zato što pokazivač može da kaže da je u redu ne podrazumeva da je u stvari.

  Više nego verovatni izazov vašeg problema sa automatskim vazduhom je i neispravan teret rashladnog fluida ili električni nedostatak. Mogli biste imati ugrožen stresni prekidač ili čak gadni rele ili spojnicu kompresora. Normalno je da motor malo poraste kada je AC uključen tako da možda nije razlog za zabrinutost.

  A / C teško udari

  Kada pokrenem automobil i uključim klima uređaj, ventilator u kabini počinje punom jačinom, a onda počinje da smanjuje jačinu zvuka, dok se vreme nastavlja skoro bez količine, ali vazduh je i dalje hladan? (1994 Pontiac Firebird V-6)

  Odgovor: Postoje dve stvari koje na prvi pogled imaju na umu. Primarno je da biste jednostavno mogli imati ugrađeni ili ugrađeni vazdušni filter. Nisu svi automobili ovih dvanaest meseci im tako pregledali prirućnik svog vlasnika. Ako nemate uputstvo, onda definitivno možete da vidite da li je plastična komada ispod umetne ploče. To mora biti mesto na kojem se nalazi filter za vazduh.

  Ako to ne popravi problem, onda postoji efikasna verovatnoća da ste priključeni isparivač. Kondenzacija se nadograđuje na isparivaču i na kraju može započeti rastući kalup koji može da se konstruiše i uključi. Većina prodavnica automatskih komponenti može vam dati nešto da ga uklonite.

  A / C Ventilatori emituju zvukove zvuka i foul mirise

  Imam devedeset sedam Dodge Stratusa, 2,4 L motora, koji je imao veoma dobru jedinicu za klima uređaje koji je radio fantastično sve do nekoliko dana u prošlosti kada sam uključio klima uređaj, buka dolazi iz odgovarajućeg sprint prostora i kutije za rukavice. 2 A / C otvori na tom aspektu i dalje duva hladan vazduh kao što bi trebalo, pored toga što je dosadna bujna buka koja je ritmična i zvuči kao da je nešto okrenuto ventilatoru.

  Takođe emituje gadni miris koji se nalazi uz linije mrtvog glodara, vlažnog pasa i smeća koji sedi u sunčevoj atmosferi samo nekoliko sati. Još jednom, vazduh ipak funkcioniše, ali stvarno mrzim miris i naravno buku. Pored toga, jednom kada sam naišao na A / C, šlepac je kupio glasnije i češće, što me opet čini pretpostavkom da je to jedna stvar sa fanom. Zvuk se potpuno isključuje svaki put kada je A / C isključen.

  Odgovor: Zdravo, Ethan. Hvala što ste podneli problem sa auto air. Više od verovatnog okidača vaše negativne strane je vaš fan. Ne mogu da se setim ništa što bi moglo imati te simptome osim motora sa ventilatora.

  Miris koji dobijate vjerovatno će prouzrokovati neka vrsta kalupa koji je izgrađen unutar vašeg auto klima uređaja ili na isparivaču. Većina prodavnica komponenti ima hemikalije koje možete kupiti da biste ih oduzeli. Ako ne možete da otkrijete bilo šta, onda morate ispitati zajedno sa svojim dobavljačem ili prodavnicom restorana za automatsko klimatizaciju.

  Kočnice vozila sa A / C On

  Imam 2003 dodge ram quad kabriolet 4.7 litarski motor. Jednostavno zamijenim ventilator AC kondenzatora na njemu, okidač je izašao. Sada, nakon što spustim AC na dok vozim i izađem sa benzina i zaustavim, kamion pada beskrajno. Proverio sam osigurače, nijedna svetla nisu uključena ili bilo šta drugo. Ovo me je ometalo. Možda biste mi pomogli?

  Odgovor: Verujem da mogu pomoći nekome. Postoji niz pitanja koja se verovatno dešavaju ovde. U slučaju da vaš regulator ventilacije u praznom hodu (IAC) samo ne radi ispravno, može doći do ovog nedostatka. Pored toga, laptop računar može da izazove problem ili može biti samo ožičenje na nekom mestu.

  S obzirom da niste predugo davno obavili neki posao u automobilu, prva stvar koju treba da uradite je da ponovo proverite da li ste u potpunosti povezani. Moguće je da je jedna stvar ostala nepovezana.

  Ti kamioneti pc bi trebalo da pokažu neupućeni kada imate AC, tako da ne umre više voli da to radi. Iscrpljujući dio ovog automatskog restauracije klima-uređaja otkriva zašto.

  A / C duži u dužim izlazima

  Imam Ford 2004 Explorer koji je jednostavno zamenio jezgro isparivača, liniju i kondenzator. Sistem duva hladan vazduh, ali kada vozite duže vreme na autoputu, vazduh ne udari veoma robustno. Ovo se jedino dešava na dugim putovanjima. Ventilator zvuči kao da duva, međutim neće doći do otvora. Da li možete da pomognete. Hvala!

  Odgovor: Prva stvar koju testirate su filteri za vazduh u kabini. Ako ih dugo ne zameni, jednostavno ih zamijenite. Video sam ih tako prljave da će teško da teče kroz njih i izazove identičan problem koji upravo imate.

  Budite pozitivni da ne postoji ništa pregrijavanje kape (pola na dnu vašeg vetrobranskog stakla na koži koja je u njemu prorezala da bi se ušla u vazduh) i pobrinite se da nema ništa što blokira put do aspekta putnika.

  Ako ništa od ovoga ne pomaže, možda će vam biti potreban problem uzimajući u obzir jedan od vaših ulaznih vrata. Ako to ne funkcioniše adekvatno, možda neće dozvoliti dovoljan spoljni vazduh. To je malo verovatno, ali je moguće.

  Ako problem ipak i dalje opstane, onda je najbolje da se to čini auto-restauracijom auto klime.

  Kondenzator klima uređaja ne bi bio isključen

  Moj kondenzator Dodge Dakota AC iz 1999. pretpostavljam da se neće isključiti. Sa kontrolama na Odmrzavanje i stopala sa točkićem okrenuo sve opcije na vruće, još uvek mogu čuti dio AC-a ispred motora koji se vrti. Smatram da ovo šteti moju kilometražu gasa. Ne mogu to da isključim. Kako mogu da ga isključim?

  Odgovor: To je jednostavno ono što su učinjene AC tehnike. Kada okrenete svoje kontrole radi odmrzavanja, AC stvarno ostaje, ipak to radi da osuši vazduh da ga ne ohladi. Bez obzira na to da li AC sistem radi, ustvari ne nešto hladi jer je grijač uključen. Ako ne želite da se vaš Ac sistem pokrene, ne možete ga imati na odleđenju.

  A / C visoka i niska strana nisu uravnoteženi

  Mi smo u zadnje vrijeme promenili klima kompresor i liniju novom cevčicom otvora, ali bez obzira na to imamo problema sa prevelikim i niskim stranama na stabilnost. Bilo koja rješenja? (1998 Ford Mustang)

  Odgovor: Malo sam zbunjen u vezi sa problemima sa auto klimom. Prekomerne i niske strane ne smeju se balirati. Sa uključenim AC-om i automobilom koji radi, visoka stresna strana mora biti mnogo veća od aspekta niskog naprezanja.

  Samo vreme kada bi dve strane trebalo da se izbalansiraju kada su motori i klima uređaji isključeni a automobil je sedao nekoliko minuta. Ako ne uspostavi ravnotežu onda postoji verovatno ograničenje negde u vašem sistemu.

  Kada uključuje AC programe, uvek se zalažem da vam popravke auto klima uređaja postižu veoma dobar AC tehničar. Znam da ovo možda nije ono što želite da čujete, međutim to bi spriječilo određeno vrijeme i nesumnjivo i nešto novca.

  Prekidač A / C između vrućeg i hladnog

  Nekoliko godina u prošlosti, kupio sam u svom automobilu i uključio grijač i okrenuo kontrolu tempom na sprint ploči do siskanja. Dok sam pretvarao kontrolu na požar, osećao sam nešto nužno. Bio je uhvaćen na hladnom i ostao je taj metod za jednog dana. Konačno je prešao na gnječenje. Čak i kada je AC uključen, vazduh je vruće.

  Trenutno je uhvaćen na hladnom, koji radi od ljetnog vremena, ali kada bih pokazao previše pretjeranom ventilatoru, on će se vratiti na toplotu. Znam da ovo uključuje uklanjanje sprint ploče. Nekada sam se pitao da li ste imali zamisao o tome koji dijelovi bi trebalo zamijeniti i šta mogu očekivati ​​da platim za automatsku popravku klima uređaja. (2000 Dodge Stratus)

  Odgovor: Zdravo, Brett. Hvala što ste me upitali. Postoji nekoliko perspektiva koji mogu dovesti do problema sa vašim auto klima uređajem. Primarno i najverovatnije je da je kabl koji kontroliše ventil grijača možda prekinut, što može omogućiti slobodno otvoren i zatvoren ventil ventila.

  To je takođe problem sa nekoliko veza ispod vašeg sprinta. Možda čak i imate mogućnost da ga vidite dok gledate. Možda je i problem sa kontrolama grejanja i hlađenja.

  Ne znam koji bi trošak popravki mogao da bude kao rezultat brojnih problema koji bi mogli biti pogrešni.

  Ako ste srećni, pomeranje neće morati da se razdvoji, a popravka bi se verovatno mogla promeniti u nekoliko stotina. Ako je to bio ozbiljniji nedostatak, to bi moglo biti ekstra. Žao mi je što ne mogu biti posebnije. Kada vozite automobil u prodavnicu za obnovu, možda biste želeli da ih samo dijagnoziraju i daju vam procenu za popravku. To znači da možete uštedeti nešto novca kako biste ga ostvarili ako želite.

  Erratic A / C uduvavanje

  Kada pritisnemo benzin, zaustavlja vazduh pomoću otvora, ali i dalje nastavlja da prolazi kroz crtu, a nakon što kočimo ili dođemo do cijelog prekida, još jednom počinje da udari kroz otvore, zašto to radi? , a hlađenje se jednostavno ne protiče kroz otvore nakon što poletimo. Prepoznajemo vaše celo vreme. Hvala, gospodine i gospođo V (2001 Ford F-sto pedeset)

  Odgovor: Zdravo, gospodine i gospođe V. Mnogo vašeg sistema hvac-a koristi se koristeći vakuum motora koji je u najvišem stepenu kada idete u prazan hod ili ne skidate nogu sa goriva. S obzirom da se ova klimatska klima u manjoj meri dešava kada postoji mala količina vakuuma motora, najverovatnije je problem sa jednim od mnogih vakuumskih ventila koji omogućavaju da se blend vrata pomeraju na ispravno mesto kada pomerate kontrole.

  Možete videti ispod svog sprinta da vidite da li možete videti creva ili linije koje ne bi trebalo povezati, ali gotovo sigurno ćete morati da ih odnesete u prodavnicu za obnavljanje kako biste ih dijagnozirali upravo tamo gde je problem.

  A / C nedostaje Chilly Air

  Imamo Ford F150 iz 1998. godine, a klima uređaj ne radi ispravno. Neće uspeti doći dok automobil ne počne da se kreće, a onda radi samo prvih 5 minuta, a zatim započne da puca siskanje zraka. Može li nam trebati freon? A ako je tako, da li uzima potpuno novu ili staru vrstu freona?

  Odgovor: Nesumnjivo je dostignuto (i prilično naizgled) da jednostavno morate imati dodatni rashladni fluid. Kamion treba da preuzme R-134a. Ja izuzetno predlažem da imate odličnu prodavnicu za obnovu to učinite zbog toga što je lako staviti previše ili nije dovoljno. Takođe, ako koristite netačnu vrstu, onda neće raditi na vašem auto vazdušnom sistemu prije ili kasnije jer je rashladno sredstvo biti zagađeni.

  Ako je nisko, najbolje je da se vaš kamion proveri za curenje. Ako jednostavno ispuštate rashladno sredstvo onda ćete trošiti vreme i novac koji ćete staviti u dodatak dok ne dobijete popravak curenja.

  A / C počinje i prekida sa povremenim pritiskom

  Zdravo! Imam Toyota Camry 1996 koji ima neki tip A / C problema.

  Kada okrenete pomoću A / C-a, može da se nežno sunča na dugmetu auto vazduha, možda ćete čuti automatsku rev ​​up signalizaciju da je kompresor povezan, ali nakon četiri ili 5 sekundi automobil ponovo dolazi do obrtanja u mirovanju kao i kod onih koji su isključili a / c i svetlo na a / c tasteru počinje da "treperi" (kada je a / c u redu, sunce bi se isključivo uključilo ako je bilo u upotrebi ili isključeno ako to je isključeno)

  Već sam dobio servisne priručnike za a / c, međutim ne vidim nikakvu formu računarske kontrole, samo nekoliko senzora i releja temperature. Rashladno sredstvo je puna (dobila je proveru). Imate li predstavu o tome šta se može proveriti u sistemu a / c? hvala!

  Odgovor: Zdravo, Diego. Dobro je odmah slušati iz Paname! Najverovatnije okidač negde je greška kod jednog senzora pritiska ili možda čak i releja. Zvuči kao da je lep pritisak kada prvi put pokrenete automobil tako da se kompresor uključi, iako i senzori napona ne funkcionišu pravilno ili rele ne može poslati energiju kompresoru nakon tih prvih nekoliko sekundi.

  Engine Likewise Ford F 150 Exhaust Manifold Leak On Chevy 6Prekidači se lako proveravaju. Jednostavno vidite da li im je snage išlo, a onda da vidimo da li može doći do snage iz njih. Nastavite da pratite objekat ponovo gde god da se zaustavlja i verovatno ste pronašli problem auto klima.

  Klimatska jedinica ne uključuje

  Spojnica neće imati interakciju na ovom automobilu čak i nakon promene osigurača. Šta još mogu da probam pre nego što pređem u prodavnicu? (2006 Chevy Impala 3.9L)

  Odgovor: Pošto vaš AC osigurač pada, to podrazumeva da postoji nekoliko vrsta električnih nedostataka zajedno sa vašim sistemom. To bi moglo biti zaista iscrpljujuće za većinu pojedinaca da shvate. O svemu što možete uraditi je ispitati sve konektore i žice koje možete videti u vašem AC sistemu. Osim toga, verovatno bi trebao izgledati od strane profesionalnog tehničara.

  S obzirom da se kvačilo nikako ne angažuje, možda ćete imati jednostavni problem sa električnom energijom da biste mogli imati druge probleme sa automatskim klimatizacijom, kao što su prekidači pritiska koji su neispravni ili mali trošak rashladnog fluida koji mogu dovesti do kvara da ne komuniciraju.

  A / C ne radi ni u kom slučaju

  Stavio sam ponovo kompresor na svoj kamion. Izgleda da sve radi, ali kad ga uključim, neću raditi, proveravam osigurače i ostavljaju utisak da su dobri. Šta treba da potvrdim kasnije? Uzgred, u kojem je napunjen ac! (1994 Toyata 4Runner)

  Odgovor: Postoje mnoga pitanja koja mogu dovesti do povlačenja auto klima uređaja.

  Prvi i najčešći je to što u sistemu postoji netačna količina rashladnog sredstva. Postoje prekomerni i niskotlačni ventili koji ne dozvoljavaju da se kompresor aktivira ako je pritisak jednostavno previsok ili suviše nizak. Takođe je moguće da vaše kontrole za kontrolu ne funkcionišu ispravno, ali to je malo verovatno.

  Preporučujem vam da odnesete svoj kamion u servis za popravku kako biste ih pogledali u svoj sistem klimatizacije. U slučaju da niste ispustili sistem pre nego što započnete novi kompresor, to mora da bude završeno. Pored toga, ako niste evakuisali AC sistem najmanje pola sata, možda će ipak biti vazduh unutar sistema i to će pokrenuti mnoge probleme.

  Ako bih trebao da pogodim, rekla bih da imate nisko naprezanje ili prekomerni pritisak na donjoj strani, bilo pripisati previše ili ne dovoljno rashladnog sredstva... ili oštećenja koja je uključila dio sistema.

  Prodavnica za popravke će imati mogućnost da dijagnozira i obnavlja ove nedostatke mnogo brže i verovatno jeftinije nego što možete. Moguće je da preporučim profesionalnu popravku klima uređaja u vašem slučaju.

  Pregrijavanje vozila sa A / C funkcijom

  Kada vozim autoputem, temperatura kamiona počinje, da se manevrira prema vrućem stanju. Isključim vazduh i pomaže. Ventilator će prestati da trči u prilikama. Ja sam to pričvrstio kada to ponovo uradi. Da li je ovo problem? (2006 Chevy Colorado)

  Odgovor: Ako mislite na duvače za hlađenje u sklopu motora, onda da, ovo bi moglo biti problem. Pratioci hlađenja bi trebali stalno uključiti ako je auto klima uređaj uključen. Ako nisu, to je najverovatnije vaš problem.

  Trebali biste provjeriti da li je sigurno da je rezervoar za hlađenje pun i da je vaš radijator efektivan. Ako su i oba mala, onda ih morate napuniti koristeći proizvodni pogon navedenoj tečnosti za hlađenje.  Article Source: FreeArticlesOnly

  About the Author

  Hello, I'm Colby, a 24 year old from Clarksville, United States. My hobbies include (but are not limited to) Freerunning, Herping and watching 2 Broke Girls. If you liked this article and you would like to acquire far more details about klime podgorica (https://www.plaminzenjering.com/klimatizacija-klime-podgorica) kindly visit our own site.

  by: Wendy7594

  Html View | View PDF | Print View Total views: 93 Word Count: 4513 Date: Thu, 25 Jan 2018 - 0 comments


  Publish/Share this article

  To use this article on your site click here to get the HTML code |
  Remember: The article body, title, author bio and links may not be changed or removed. By publishing this article, you agree to all the terms in our Terms of Service.


  Rating: Not yet rated


  Comments

Add Comment

You do not have permission to comment. If you log in, you may be able to comment.

More articles in this Category

1: Learn English from the Pro and Master the Language
2: Goedkope Fiets Kopen? 5 Tips!
3: C’è Una Cosa Giacché Mi Vuoi Mendicare?
4: Practical Ideas On How Hiya Pet Cat At College Helps To Make Kid`s Existence A Lot Easier
5: How Enzyme cleaners Remove Odor and Cleans the Place
6: Reproduction Paintings: Possess the Best Fine Arts within your Budget
7: Auto popravak klima uređaja
8: Hire Professional Joiners for Exceptional Artistry and Joinery Services
9: Get Effective Treatment of Skin Diseases from Dermatologist Orange Park FL
10: Visiter les caves de la fameude maison de Champagne Moët et Chandon
11: Visiter l'un des plus grands vins au monde : Château Margaux
12: Visiter l'un des plus beaux vignobles du bordelais : Château Haut-Brion
13: Découvrez le magnifique vignoble bordelais : visiter Château Ausone
14: Visitez un grand vignoble du bordelais : Château Pichon-Longueville
15: Réalisez un rêve : visiter le mythique vin de Château d'Yquem
16: Découvrez le vignoble d'un vin mythique : Château Mouton Rothschild
17: Visiter le vignoble de Château Pavie : un vin mythique du bordelais
18: Visit this fabulous winery : Château Angélus in Saint-Emilion (France)
19: Château Lafite Rothschild : visit this mythical wine
20: Discover great contemporary art exhibitions in Paris
21: Discover fantastic photo exhibition in Paris
22: Pont de l'Arc Cave Inauguration
23: One of the most beautiful museum in Paris : Rodin museum
24: Discover this great Castle : Château de Septème in France
25: Discover African Art : great exhibition not to be missed
26: Visit the fantastic Monet Museum in Paris
27: Visit the largest African Art museum in the world : the Branly museum in Paris
28: YOU LIKE CONTEMPORARY ART ? You must see this exhibition "Leiris & Co"
29: Magnificent exhibition : The Emile Guimet treasures
30: Art Exhibition - Nicolas Poussin and God